Restaurant DrinksandBites Wageningen EN

Nieuwsbrieven van restaurant DrinksandBites

2022

Het voorjaar is begonnen, ons terras is weer open! U bent van harte welkom om te genieten van een gezellige borrel op het terras met frisse wijnen en speciaal bieren. Onze borrelkaart bevat diverse hapjes zoals bitterballen, diverse kazen en flammkuchen.

Vanaf zaterdag 2 april gaat het nieuwe 5-gangen DrinksandBites menu in. De nieuwe à la carte kaart is reeds ingegaan met diverse seizoensgerechten zoals open ravioli met garnalen en lamsschouder. Geniet met uw gezelschap van een culinaire avond! U kunt uw tafel reserveren via deze link.

Wij zijn blij om u deze goed nieuws te brengen! Het team van DrinksandBites mag u weer ontvangen bij ons in het restaurant, wij hebben u gemist en zijn heel blij om u weer te zien! Om de kwaliteit te waarborgen die u van ons gewend bent, hebben wij voorbereidingstijd nodig. Daarom zijn wij vanaf vrijdag 28 januari geopend voor het diner vanaf 17:00 uur. Reserveer snel via deze link om teleurstellingen te voorkomen! Aanstaande zaterdag is er geen ruimte meer om nieuwe reserveringen aan te nemen.

Vanaf 21 januari zijn wij weer geopend voor afhalen. Wij zijn er een korte tijd tussenuit geweest om nieuwe inspiratie op te doen. Helaas is ons restaurant nog gesloten, maar wij gaan verder met onze afhaalservice van vrijdag tot en met zondag. De eerste versoepelingen zijn een feit, wij kunnen niet wachten dat wij weer open mogen en u kunnen ontvangen!

Copyright© 2018 - 2022 DrinksandBites